TEL: 0241 23 24 25EMAIL: office@mycats.roPROGRAM: LUN - VIN (09 - 19); SAM - DUM (09 - 14)

STRESUL PISICILOR, SAU CE DĂUNEAZĂ FERICIRII PISICILOR

26/02/2018 0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

CARE ESTE CAUZA STRESULUI?

Pisicile se simt mult mai bine atunci când se simt în controlul mediului înconjurător. Orice întrerupere a sentimentului de control poate face pisicile nefericite. De-a lungul timpului, acest lucru poate ridica nivelul stresului pisicii dvs. și poate duce la anxietate.

Pentru a se simți în control, pisicile vor marca cu atenție casa lor cu „mesaje fericite” (sau feromoni). Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când o pisică își freacă fața de mobilier sau de picioarele dvs.

CAUZELE COMUNE PENTRU STRESUL PISICILOR

LUCRURI CARE POT FI DERANJANTE PENTRU PISICI

Multe lucruri pot perturba nevoia de stabilitate a pisicii dvs. și pot duce la stres.

De exemplu, de fiecare dată când vă mutați mobilierul, aduceți mobilier nou, efectuați o curățare majoră a locuinței, renovați casa, faceți o lucrare la domiciliu etc, acest lucru poate elimina „mesajele fericite” lăsate de pisica dvs., care apoi nu se va mai simți acasă.

Când se întâmplă acest lucru, pisicile devin dezorientate și manifestă comportamente cum ar fi ascunderea, zgârierea sau urinarea: în limbajul pisicii dvs., este un semn al stresului.

Alte lucruri care pot afecta fericirea pisicii dvs. sunt accesul la alimente, căldură, apă, litieră, atenție și concurența în locuință cu alte pisici, precum și vizitatorii.

Dacă simțiți că pisica dvs. este nefericită sau suferă de

Rețineți că și cele mai calmante soluții nu abordează problema de bază, în timp ce FELIWAY CLASSIC oferă un sprijin calmant prin trimiterea „mesajelor fericite” pisicii dvs. în mediul său.

Dacă aveți mai multe pisici și nu se înțeleg, aceasta este de asemenea o sursă majoră de stres pentru pisici.

Gama FELIWAY CLASSIC, trimite „mesaje de armonie” pisicilor și restabilește armonie între pisicile care trăiesc împreună. Folosind mesaje feline naturale calmante, Spray FELIWAY CLASSIC  ajută pisicile să trăiască în armonie și să evite tensiunile, conflictele și luptele.

Mai multe informații 

FELIWAY <em>CLASSIC</em> Diffuseur

Diffuser-ul FELIWAY CLASSIC 

Diffuser-ul FELIWAY CLASSIC vă ajută să vă dezvoltați relația cu pisica dvs., creând un mediu plin de iubire pentru ele.

Mai multe informații  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Copyright by My Cats 2019. All rights reserved.