TEL: 0241 23 24 25EMAIL: office@mycats.roPROGRAM: LUN - VIN (09 - 19); SAM - DUM (09 - 14)

DE CE PISICII ÎI PLACE SĂ SE AȘEZE PE DVS.

26/02/2018 0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pisicile au un obicei de a sta în locurile cele mai incomode. Fie că este vorba despre un laptop, ultima carte, un sertar; și bineînțeles, locul lor preferat (și poate cel mai incomod) pentru un pui de somn rapid, pe dumneavoastră.

Dar se pare că prietenii noștri pufoși nu fac asta doar pentru a fi enervanți – există mai multe motive pentru care le place să se răspândească peste noi…

PENTRU A MARCA TERITORIUL LOR

Cat lying on a laptop

În primul rând, nu uitați că pisicile sunt animale sălbatice, obișnuite să trebuiască să-și revendice teritoriul. A te întinde peste lucrurile tale este o modalitate de a-ți revendica locul. Și cu cât este mai sus, cu atât este mai bine, deoarece acolo s-ar ascunde în sălbăticie – de aceea laptopul sau notepad-ul dvs. sunt mai atrăgătoare decât biroul însuși. Veți observa că pisica dvs. va marca lucrurile prin frecare cu fața și picioarele, pentru a-și transfera feromonii.

SĂ FIE CALD

Cat sleeping on owner

Dacă există un petic de soare, o pisică îl va găsi. Le place să fie calde și vor petrece destul de fericite toată ziua întinse afară, absorbind razele soarelui. Iar pe timp de noapte, au nevoie de o înlocuire potrivită – aici interveniți dvs. Este super confortabil să se întindă peste dvs., iar acest lucru le ajută să își mențină temperatura corpului ridicată – sunteți în principiu, radiatorul personal al pisicii.

Încovoindu-se în poala dvs., de asemenea, arată că se simt în siguranță în jurul dvs. și au suficientă încredere pentru a lăsa garda jos.

SĂ FIE CONFORTABIL

Comfy cat

Pisicile dorm aproximativ 15 ore pe zi sau mai mult, așa că, în mod natural, caută un loc confortabil pentru a-și desfășura activitatea preferată. Pe o canapea sau într-un coș de rufe, pisicile necesită un loc moale și confortabil pentru a se ghemui. Poala dvs. este o opțiune grozavă – este de dimensiunea perfectă și foarte caldă – adăugați o pătură moale și imediat deveniți cel mai comod loc de pe pământ.

PISICA DVS. VĂ ADORĂ (CREDEȚI SAU NU!)

Cat adores owner

Da, pisica dvs. chiar vă iubește (chiar dacă nu este mereu foarte entuziasmată de a o arăta), iar a se trânti în poala dvs. este dovada acestui lucru. Alte comportamente de adorație de către pisici includ lovirea cu fruntea, torsul și pupatul cu nasul. Când pisica dvs. prezintă aceste comportamente de afecțiune, asigurați-vă că arătați același sentiment și mângâiați-le ușor, până când adorm.

SA SE SIMTĂ ÎN SIGURANȚĂ

Kitten feels safe in owner's arms

Toți și toate râvnesc și au nevoie de securitate. Pisica dvs. nu face excepție. Atunci când pisica este în căutarea unui loc de dormit, nu caută doar confort și căldură, vrea de asemenea un loc sigur – și locul acela sunteți DVS.! Niciunul dintre prădătorii periculoși nu le poate face rău atunci când sunteți acolo, astfel încât se pot relaxa în pace.

FERICIȚI ÎMPREUNĂ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Copyright by My Cats 2019. All rights reserved.